Applirent Oy:llä on integroitu yhteys Intrumin luottotietopalveluun ja perintään. Lisäksi asiakasyritys voi ottaa käyttöönsä Intrumin laskutus- ja reskontrapalvelut.

Applirent Oy:llä on integroitu yhteys Asiakastiedon luottotietopalveluun. Reaaliaikaisella yhteydellä palveluun saat niin yrityksen kuin henkilöasiakkaan tarpeenmukaiset luottotiedot helposti.

Applirent Oy:llä on vahva kumppanuus niin pankkien kuin operaattoreiden verkkolaskukanaviin. Järjestelmäämme käyttävä asiakasyritys voi vapaasti valita verkkolaskuja välittävän tahon. Applirentin järjestelmät taipuvat niin FINVOICE kuin TEAPPS – standardeihin.

Applirentin järjestelmät integroituvat mm. Finagon Procountor taloushallinnon järjestelmään sekä muihin kekseisimpiin taloushallinnon järjestelmiin.

Appirent on toteuttanut integraation Maponin API:iin. Maponin kaluston paikannustieto ja telematiikkatiedot välittyvät Applirentin pääjärjestelmiin sekä vuokrausmobiiliin.

Trackunitin kaluston paikannustieto ja telematikkatiedot välittyvät Applirentin pääjärjestelmiin sekä vuokrausmobiiliin kattavasti.

Applirentin järjestelmästä on luotu saumaton yhteys Docuen palveluun. Sähköinen allekirjoittaminen joko helpolla allekirjoittamisella tai vahvalla tunnistautumisella suoraan Applirentin järjestelmistä niin SaaS työpöytäversion kuin Applirent Vuokrausmobiilin kautta. Ei voisi tilausvahvistusten tai vuokrasopimusten allekirjoittaminen olla enää helpompaa.

Applirent Oy:n tuotteista on toteutettu erityyppisiä integraatioita toisiin järjestelmiin erittäin kattavasti

Valikko