Applirent Oy:llä on integroitu yhteys Intrumin luottotietopalveluun ja perintään. Lisäksi asiakasyritys voi ottaa käyttöönsä Intrumin laskutus- ja reskontrapalvelut.

Applirent Oy:llä on integroitu yhteys Asiakastiedon luottotietopalveluun. Reaaliaikaisella yhteydellä palveluun saat niin yrityksen kuin henkilöasiakkaan tarpeenmukaiset luottotiedot helposti.

Applirent Oy:llä on vahva kumppanuus niin pankkien kuin operaattoreiden verkkolaskukanaviin. Järjestelmäämme käyttävä asiakasyritys voi vapaasti valita verkkolaskuja välittävän tahon. Applirentin järjestelmät taipuvat niin FINVOICE kuin TEAPPS – standardeihin.

Applirentin järjestelmät integroituvat mm. Finagon Procountor taloushallinnon järjestelmään sekä muihin kekseisimpiin taloushallinnon järjestelmiin

Appirent on toteuttanut integraation Maponin API:iin. Maponin kaluston paikannustieto ja telematiikkatiedot välittyvät Applirentin pääjärjestelmiin sekä vuokrausmobiiliin.

Trackunitin kaluston paikannustieto ja telematikkatiedot välittyvät Applirentin pääjärjestelmiin sekä vuokrausmobiiliin kattavasti.

Applirent Oy:n tuotteista on toteutettu erityyppisiä integraatioita toisiin järjestelmiin erittäin kattavasti

Valikko