Tekijä Group Oy

Applirent digitalisoi Tekijä Group Oy:n vuokrausliiketoiminnan kokonaisuuden

Applirent Oy on toimittanut kokonaisvaltaisen vuokrausjärjestelmäratkaisun Tekijä Group Oy:n käyttöön vuoden 2020 aikana. Järjestelmän tuotantokäyttö on aloitettu.

”Olemme käyttöönottaneet Tekijärentillä Applirentin pilvipalvelupohjaisen vuokrausjärjestelmän sekä mobiiliratkaisut. Järjestelmät mahdollistavat joustavan asiakaspalvelun ja liiketoiminnan kehittämisen sekä kasvattamisen. Kun on käytössä asianmukainen järjestelmäkokonaisuus, on käytännön arki helpompaa ja jää enemmän aikaa asiakkaiden palvelemiseen. Tekijärent hoitaa Applirentin järjestelmillä kaikki vuokraukseen, myyntiin sekä palveluihin liittyvät liiketoiminnot. Luonnollisesti kattavat laskutustoiminnot kuuluvat osana järjestelmäkokonaisuutta, kommentoi Applirent Oy:n Tuomas Niemi.”

Tuomas Niemi / Toimitusjohtaja / Applirent Oy

”Analysoinnin jälkeen, Tekijä Group Oy päätyi valitsemaan Applirentin vuokrausjärjestelmän toimintansa ohjaamiseen. Applirentin kokonaisuus vastasi loistavasti Tekijä Groupin tarpeita, joten valinta oli lopulta hyvin selkeä, kommentoi Mikko Aaltonen. Applirentin toimialakohtainen järjestelmäkokonaisuus on todella monipuolinen. Käyttöönotto on toteutettu pilvipalveluna Applirentin työpöytäversiona ja mobiiliversioin. Jatkamme yhdessä järjestelmän digitalisoinnin tiimoilta vielä käyttöönottoja, jotta pääsemme hyödyntämään järjestelmän koko potentiaalin. Tähän mennessä käyttöönotto on sujunut moitteettomasti, kiitos asiantuntevan toimittajan. Applirent on Tekijä Groupin näkökulmasta enemmän kuin pelkkä toimittaja. Toimimme hyvässä yhteistyössä partner hengessä. Tekijä Groupin tavoitteena on saavuttaa parempi asiakaspalvelulaatu, ennustettavuus, ja ennen kaikkea kannattavuus hyväksikäyttäen Applirentin tarjoamaa kokonaisuutta. Applirentin järjestelmät ovat integroitu Tekijä Groupin taloushallintoon.”

Mikko Aaltonen / Lease Deal Group Oyj:n toimitusjohtaja ja Tekijä Group Oy:n hallituksen jäsen

Asiakas
Tekijä Group Oy

Toimiala
Konevuokraamot

www.tekija.fi

Valikko