Renta Oy

Applirent Oy:n vuokrausjärjestelmä ”Applirent TK” on käytössä Renta Oy:llä valtakunnallisesti yli 20 toimipisteessä. Kokonaisvaltainen vuokrausjärjestelmä antaa kattavat ominaisuudet operatiiviseen työskentelemiseen toimialalla.

”Applirent Oy:n vuokrausjärjestelmä on kattava järjestelmäkokonaisuus vuokraustoimialan tarpeisiin. Olemme tuottaneet ratkaisun Renta Oy:lle pilvipalveluna. Järjestelmällä hoidetaan vuokrasopimusten kirjaukset aina toimituksesta palautukseen sekä laskuttamiseen kaikilla toimipisteillä. Kattava tuote- ja asiakashallinta ovat myös suuressa roolissa osana järjestelmää. Järjestelmää käytetään toimipisteillä niin työpöytäversiona kuin mobiilisti. Kehitämme järjestelmäkokonaisuuttamme lisäksi tarpeiden osalta entistä palvelevammaksi.“

Tuomas Niemi / Toimitusjohtaja / Applirent Oy

”Olemme erittäin tyytyväisiä yhteistyöhön Applirent Oy:n kanssa. Nopea kasvumme on edellyttänyt toimivaa ja jatkuvasti kehittyvää toiminnanohjausjärjestelmää ja Applirent TK on vastannut tarpeitamme erinomaisesti. Olemme myös aktiivisesti kehittäneet järjestelmää yhdessä Applirent Oy:n ammattitaitoisen henkilöstön kanssa. Applirent TK:n lisäksi Renta Oy pilotoi tällä hetkellä Applirentin vuokrausmobiilia, jolla toiminnallisuudet voidaan toimipisteellä tehdä näppärästi kännykällä tai tablet-laitteella. Applirent TK ohjelmasta on rakennettu myös reaaliaikainen integraatio Rentan omaan Renta Easy -App:iin. Kaiken kaikkiaan Applirent on ohjelmistotoimittajana vastannut mainiosti kasvu- ja kehitystarpeisiimme.”

Lauri Matikainen / Talousjohtaja  / Renta Group Oy

Asiakas
Renta Oy

Toimiala
Konevuokraamot

www.renta.fi

Valikko