Minikone Oy

Minikone Oy on ottanut käyttöönsä Applirent Oy:n vuokrausjärjestelmän kokonaisratkaisun.

”Hienoa, että Minikone Oy valitsi Applirentin kokonaisratkaisun vuokrausliiketoiminnan järjestelmäratkaisuksi. Applirent Oy:n toteuttama vuokrausjärjestelmän kokonaisratkaisu on integroitu Minikone Oy:n Netvisorin talouden järjestelmään. Applirentin vuokrausmobiili antaa puolestaan joustavan toimintatavan hallita vuokrakalustoa sekä vuokrasopimuksia. Vuokrausmobiililla voidaan hoitaa kaikki operatiivinen työ arjessa. Meidän järjestelmäkokonaisuutemme tarjoaa juuri oikeanlaiset toiminnallisuudet Minikone Oy:n käytettäväksi suoraan pilvipalveluna.“

Tuomas Niemi / Toimitusjohtaja / Applirent Oy

”Olemme maahantuoja ECM kaivinkoneille, mitkä tunnetaan myös tuotemerkillä Eurocomach. Toimimme myös Norcar pienkuormaajien jälleenmyyjänä. Minikoneella on useamman vuoden kokemus maanrakennuskoneiden vuokrauksesta.

Kotimaisena konevuokraamona arvostamme myös kotimaista järjestelmätoimittajaa, minkä vuoksi Applirent oli luontainen valinta. Applirentin ammattitaito ja vuosien kokemus järjestelmätoimittajana helpotti valintaa. Applirentin pilvipalvelun myötä voimme luottavaisin mielin kehittää vuokrausliiketoimintaa, kun järjestelmät toimivat.”

Aleksi Lampinen / Toimitusjohtaja / Minikone Oy

Lisätietoja projektista antavat:

Applirent Oy
Toimitusjohtaja Tuomas Niemi
tuomas.niemi(a)applirent.com
p. +358 500 892 868

Minikone Oy
Toimitusjohtaja Aleksi Lampinen
aleksi.lampinen(a)minikone.com
p. +358 40 522 6964

Asiakas
Minikone Oy

Toimiala
Konevuokraamot

www.minikone.com

Valikko