Kahva Oy

Applirent digitalisoi liikennejärjestelyt – Kahva Oy valitsi Applirentin järjestelmät osaksi kasvavaa liiketoimintaansa.

”Kahva aloitti liikennejärjestelypalveluiden tarjoamisen asiakkailleen tyhjältä pöydältä vuonna 2021. Sitä ennen yritys oli toiminut rakennuslogistiikan parissa useamman vuoden. Työnohjausprosessit ja taloushallintojärjestelmät oli laadittu logistiikan tarpeisiin, ja melko pian kävi selväksi, etteivät olemassa olevat toimintamallit ja järjestelmät sovi uuden liiketoiminnan kehittämiseen.

Kahvalta oltiin vuonna 2022 yhteydessä Applirentiin, ja molemminpuolisten esittäytymisten jälkeen Kahvalla oltiin vakuuttuneita Applirentin soveltuvuudesta Kahvan uusiin tarpeisiin. Päätettiin käynnistää yhteistyö, jota alettiin edistämään kesällä, ja järjestelmä saatiin käyttöön loppuvuodesta. Kaikissa käyttöönoton vaiheissa Applirentin tuki ja opastus oli erinomaista, asiantuntevaa ja samalla rentoa. Käyttöönottoprojekti vietiin läpi aikataulussaan, ja tätä kirjoittaessa ei voi kuin nauraa sille ylimääräiselle ja turhalle työn määrälle, mikä Applirentin käyttöönoton jälkeen on jäänyt pois.

Asiakkaiden näkökulmasta järjestelmä tuo läpinäkyvän ja uskottavan näkymän vuokralla olevan kaluston määrään, laatuun, statukseen jne. Jokainen tuote on selkeästi eritelty, ja laskulta ilmenee mille ajanjaksolle vuokratuotteiden laskutus on tehty. Tämä ei ole itsestäänselvyys edes kaikille suuremmille toimijoille tänä päivänä.

Järjestelmä yhdistää toimivasti sopimushallinnan ja laskutuksen, enkä enää ikinä palaisi entiseen malliin takaisin.” toteaa Toni Korjus.

Applirentin järjestelmäkokonaisuus tarjoaa liikennejärjestelyiden digitalisoinnin lisäksi vuokrautuotteiden ja palveluiden sopimuslaskuttamisen, varastonhallinnan ja integraation Fennoan taloushallintoon. ”Kerrassaan mainio kokonaisuus ja oli erittäin mahtava päästä toimittamaan hiukan erilainen järjestelmäkokonaisuus Kahva Oy:lle, ajattelee Tuomas Niemi”.

Kahva Oy tarjoaa kokonaisratkaisua asiakkailleen:

”Yksi yhteydenotto ja liikennejärjestelyiden ongelmat on ratkaistu. Avaimet käteen -malli tarkoittaa kirjaimellisesti sitä, että saat annettua liikennejärjestelyjen suunnittelun ja toteuttamisen kokeneisiin ja luotettaviin käsiin. Saat: Liikennejärjestelysuunnitelman, Johtoselvityksen, Katutyöluvan, Liikennejärjestelytuotteet, Liikenteenohjauksen, Työmaa-aidat sekä Huollon ja ylläpidon”.

Asiakas
Kahva Oy

Toimiala
Rakennusliikkeet

www.kahva.fi

Valikko