Hämeen Rakennuskone Oy

Applirent Oy:n konevuokrausjärjestelmä ”Applirent TK” on ollut käytössä jo vuosia Hämeen Rakennuskone Oy:llä vuokrausliiketoiminnan toiminnanohjausjärjestelmänä. HRK hoitaa tuote- ja asiakashallinnan, varastonseurannan, vuokraukset, palautukset, myynnin sekä laskutusprosessin järjestelmällä. Toiminnanohjausjärjestelmä on välttämätön kokonaisuus liiketoiminnassa.

”Meillä on ollut pitkä ja vuorovaikutteinen yhteistyö Hämeen Rakennuskone Oy:n kanssa. Vuosien saatossa olemme toteuttaneet monia erilaisia toiminnallisuuksia järjestelmään sekä kehittäneet järjestelmäprosessia entistä joustavampaan suuntaan. Hämeen Rakennuskone Oy:n yhtiön volyymit ovat valtavia ja järjestelmältä vaaditaan entistä enemmän. Haluamme tarjota toiminnanohjausjärjestelmäämme entistä enemmän ominaisuuksia sekä integroituvia lisäratkaisuja. Olemme erittäin iloisia ja kiitollisia Hämeen Rakennuskone Oy:n kanssa tekemäämme yhteistyöhön. Toteutamme jatkossakin yhteistyössä ohjelmistoratkaisuja, mitkä palvelevat toimiala-kenttää kattavasti“

Tuomas Niemi / Toimitusjohtaja / Applirent Oy

”Haluamme kehittää toimintaamme jatkuvasti. Siksi pidän tärkeänä, että ohjelmistonkehittäjä tuntee hyvin fokuksessa olevan liiketoiminta-alueen. Keskustelu on helpompaa, kun puhumme kehityshankkeissa samaa kieltä. Applirentin kanssa olemme voineet keskittyä asiakkaan saamaan kokemukseen ja siihen, että palvelu nopeuttaa ja parantaa tiedonsaantia ja tilausliikennettä tehokkaasti. Lisäksi on sanottava, että Applirentin kanssa kehitysprojekti toteutui joustavasti ja nopealla aikataululla”

Sarita Huotari / Toimitusjohtaja / Hämeen Rakennuskone Oy

Asiakas
Hämeen Rakennuskone Oy

Toimiala
Konevuokraamot

www.hrk.fi

Valikko