GRK Infra Oy | GRK Rail Oy | GRK Road Oy

Applirent Oy on toimittanut kokonaisvaltaisen kalustonhallinnan ohjelmistoratkaisun GRK Infran Oy:n käyttöön kevään 2018 aikana. Vuonna 2020 myös muut yhtiöt GRK:n konsernissa ottivat käyttöön Applirentin kalustonseurannan.

”Meillä on ilo päästä toimittamaan järjestelmä käyttöön GRK:lle. Uskon, että voimme tuoda helppokäyttöisen ja selkeän ratkaisun käytettäväksi operatiiviseen kalustonhallintaan. GRK käyttää Applirentin ratkaisua suoraan pilvipalveluna ja työmaat pääsevät seuraamaan työmaansa kalusto vaivattomasti joko selaimella tai Android/iOS-sovelluksien kautta. Työmaat voivat tehdä myös vaivattomasti kalustotilauksia ja palautustilauksia tarpeidensa pohjalta“

Tuomas Niemi / Toimitusjohtaja / Applirent Oy

”GRK:n laajentuessa ja toiminnan kasvaessa myös kalustonhallinnan haasteet ovat lisääntyneet. Applirentin toimittamalla kalustonhallintajärjestelmällä pyrimme tehostamaan kaluston seurantaa sekä sujuvoittamaan sisäistä laskutusta. Selainkäyttöliittymän on tarkoitus tarjota työmaille helppo tapa seurata kalustomme liikkeitä ja näin ollen sujuvoittaa koneiden käytön suunnittelua”

Mikko Härkin / Kalustopäällikkö / GRK Infra Oy

Asiakas
GRK Infra Oy | GRK Rail Oy | GRK Road Oy

Toimiala
Infra, Rail ja Road

www.grk.fi

Valikko