Applirent Vuokrausmobiili

Applirent Vuokrausmobiili

Applirent Vuokrausmobiili tarjoaa käyttäjälleen upeita ominaisuuksia. Saumaton yhteys Applirentin pääjärjestelmiin ”TK” ja ”RESO” antavat käyttömukavuuden. Tuotteiden luenta sujuu viivakoodilla, QR-koodilla tai OCR-luennalla. Helppokäyttöisellä ja kattavalla vuokrauksen mobiilisovelluksella tarkistat varastotilanteen, kirjaat vuokrasopimukset, kuvaat tuotteet, kuittaat huollot ja paljon muuta. Mobiilisovelluksen ”push notifikaatiot” pitävät sinut ajan tasalla ja muistuttavat tärkeistä tehtävistä ja tuotteiden huolloista. Sähköinen allekirjoitus eri toiminnallisuuksissa, kuten vuokrasopimuksissa, palautuksissa, työmääräimissä ovat arkipäivää. Applirent vuokrausmobiili on saatavissa niin Android kuin iOS-versiona.

    

Vuokraukset ja palautukset

Näet mobiilisti kaikki samat sopimukset kuin Applirent TK tai RESO järjestelmän käyttäjä. Pääset luomaan ja muokkaamaan sopimuksia sekä tekemään palautuksia mobiilissa.

Tuote- ja asiakashallinta

Voit selata ja päivittää tuotetietoja mobiilissa. Lisäksi tuotehallinta tarjoaa tarvittaessa reaaliaikaisen karttanäkymän käyttäjälle mobiiliin.  Pääset lisäksi selaamaan ja luomaan asiakkaita helposti mobiilissa.

Varastonhallinta

Näet tuotteiden varastotilanteen, pääset tekemään tuotteiden varastoon saapumisia, voit inventoida tai toteuttaa sisäisiä varastosiirtoja.

Huoltojen hallinta

Huoltojen hallinnassa voidaan asettaa tuotteita huoltotilaan ja kirjata huollon tapahtumia kululajeittain. Voit hallita ja kirjata tarpeenmukaisia tarkastuksia mm. katsatukset, vuositarkastukset, kalibroinnit yms.

Työmääräimet

Työmääräimet ovat osa mobiilin toiminnallisuuksia. Työmääräinten hallinnassa voidaan luoda vapaasti käytettävät tehtävätyypit, liiketoiminnan tarpeen mukaan. Esimerkiksi asennustyö, huoltotyö jne. Työmääräimet voidaan osoittaa joko henkilölle tai tiimille. Työmääräimen tapahtumien kirjaaminen, valokuvat ja laskutettavuus voidaan hoitaa osana työmääräinten käsittelyä.

CRM

Mobiilin CRM osiossa pääset luomaan ja muokkaamaan CRM tapahtumia vapaasti. Voit lisäksi selata tapahtumia helposti ja lisätä muistutuksia tapahtumiin. CRM taphtumien muistutus tapahtuu mobiilisovelluksessa push notifikaatioina halutuille käyttäjille. Voit lisätä CRM tapahtuman mobiilissa myös omaan kalenteriin.

Valikko