Applirent Reso

Applirent RESO – vuokrausohjelmistojen edelläkävijä

Applirent RESO on uusin tuotteemme – ratkaisunne tulevaisuuden vuokrausohjelmisto tarpeisiinne. Vuokrauksen uusi ERP on syntynyt palvelemaan vuokrausliiketoiminnan tarpeita monin eri tavoin. Uusi tuote tarjoaa kattavia mahdollisuuksia yhä vaativampien ohjelmistotarpeiden näkökulmasta. Uusi vuokrauksen ERP on pian ulottuvillasi. Olemme aloittaneet uuden Applirent RESO vuokrausohjelmistomme pilotonnit asiakkaillamme vuoden 2020 alusta.

Tuotehallinta

Tuotehallinnassa voit hallita järjestelmän tuotteita. Applirent RESO järjestelmän tuotehallinnassa voi olla vuokra-, myynti-, sekä palvelutuotteita. Palvelutuotteita ovat esimerkiksi kuljetusveloitukset ja työveloitukset. Tuotehallinnassa näet tuotteista käytännössä kaikki, mitä sinä haluatkin tietää.

Asiakashallinta ja CRM

Asiakashallinnassa hallinnoit niin henkilö- kuin yritysasiakkaat. Asiakashallinnassa näet asiakaskohtaiset vuokraukset sekä CRM-osoissa pääset hallinnoimaan asiakkaaseen liittyvät tärkeät yhteydenotot. Mikäli käytössäsi on ohjelman tarjouskäsittely, näet asiakkaalle tehdyt tarjoukset. Asiakkaan historiatiedot ovat osa asiakashallinnan kokonaisuutta.

Tarjouskäsittely

Tarjouskäsittely on yksi tärkeimmistä prosesseista osana Applirentin järjestelmäkokonaisuutta. Tarjouskäsittely tarjoaa käyttäjilleen vaivattoman tavan tehdä tarjouksia asiakkailleen. Tarjouksia voidaan helposti kopioida, mikäli tarjottu kokonaisuus on jo aiemmin tarjottu. Vuokraustoimialojen vaatimusten mukaiset tarjous liitteet ovat mukana automaattisesti. Voit lisäksi välittää tarjouksen suoraan järjestelmästä asiakkaalle sähköisesti. Hyväksytty tarjous prosessoituu helposti varsinaiseksi vuokrasopimukseksi järjestelmään, näin ollen prosessi on katkeamaton aina tarjouksesta – toimitukseen sekä palautukseen. Näppärää!

Varaustenhallinta

Varaustenhallinta on vuokrausjärjestelmän tärkeä toiminnallisuus, missä voidaan varata tuotteita halutulle ajanjaksolle sekä nähdä selkeästi varaustilanne kalenterinäkymässä.

Sopimuskäsittely

Sopimuskäsittelyssä luot ja ylläpidät vuokrasopimukset sekä myyntilähetteet. Vuokrasopimusten osapalautukset ja palautukset pääset myös kirjaamaan sopimuskäsittelyssä. Voit syöttää vuokrasopimukselle kertavuokria, päivävuokria, viikkovuokria, kuukausivuokria. Lisäksi voit kirjata myynti- kuljetus- sekä työveloitukset samaan sopimukseen.

Varastonhallinta

Varastonhallinta niin käyttöomaisuuden kuin vaihto-omaisuuden osalta voidaan hallita Applirent RESO järjestelmässä. Olipa käytössäsi yksi tai useampi varasto, niin näet vaivattomasti halauamasi varastotiedot tarvittavine tietoineen. Voit luonnollisesti hallita varastoon liittyvät saapumiset, oikaisut, varastosiirrot sekä inventoinnin järjestelmässä

Laskutustoiminnot

Järjestelmän kattavilla laskutustoiminnoilla voit laskuttaa yksittäisiä sopimuksia tai koko sopimuskannan automatisoidusti. Voit määrittää asiakaskohtaisesti, kuinka eri sopimukset yhdistellään koontilaskuksi. Applirent RESO järjestelmän kattavat ohjautuvuudet eri operaattoreille ja pankeille tuovat joustavuutta laskutusprosessin hoitamiseen.

Integraatiot

Integraatioita toisiin järjestelmiin olemme toteuttaneet monin eri tavoin. Integraatiot tuovat lisäarvoa liiketoiminnan joustavaan seuraamiseen niin vuokrauksen ERP järjestelmässä kuin taloushallinnon päässä.

Raportointi

Applirent RESO järjestelmästä saadaan liiketoimintaan liittyviä tärkeitä raportteja suoraan ja integroinnit eri Power BI raportointityökaluihin ovat mahdollisia

Valikko